CĂUTAȚI SITE-UL DISTÂND (ESC PENTRU ÎNCHIS)

Sari la conținut

Regulament interior

Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea condiţiilor de şedere a turiştilor în incinta pensiunii Casa Chilia Resort & Spa. Ele se aplică tuturor turiştilor, care îl accepta prin însuşi faptul cazării lor în pensiune şi trebuie să i se conformeze fără limite sau rezerve. În calitate de Gazde, dorim să aveţi o şedere cât mai plăcută în pensiunea noastră şi vă asigurăm că ne vom strădui ca toate serviciile oferite să fie la nivelul cerinţelor dumneavoastră. Pentru că eforturile noastre de a vă asigura cele mai bune condiţii de cazare, confort şi intimitate, să fie păstrate şi pentru eventuala Dumneavoastră revenire la noi, vă rugăm să respectaţi cu stricteţe următoarele reguli:

 1. Cazarea în pensiune se face la recepţie, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în registrul destinat oaspeţilor şi pentru eliberarea cheii aferente camerei rezervate.
 2. Check-in începând cu ora 15.00, check-out ora 12.00
 3. Capacitatea standard de cazare/camera este de două persoane.
 4. Micul dejun are loc între orele: 8.00 – 10.00
 5. Nu folosiţi prosoapele pentru: şters părul vopsit, pentru demachiat, curăţat încălţămintea, geamantanele, pardoseala etc. A se folosi doar pentru uz corporal!
 6. Nu aruncaţi în WC hârtie şi alte obiecte care ar putea conduce la avarierea reţelei de canalizare a rezidurilor.
 7. Predarea cheii după expirară perioadei rezervate se va face numai după ce s-a realizat verificarea camerei de către personalul de serviciu al pensiunii.
Este interzis :
 1. Fumatul şi vapatul în camere şi în celelalte spaţii ale pensiunii, cu excepţia spaţiilor special amenajate, curţii şi a grădinii.
 2. Deteriorarea obiectelelor din dotarea pensiunii, în caz contrar responsabilii datorează Societăţi Comerciale contravaloarea obiectului deteriorat, manopera şi eventualele pierderi cauzate de suspendarea activităţii de închiriere a camerei pe durata reparaţiilor.
 3. Plecarea din incinta pensiunii cu obiecte din dotarea pensiunii.
 4. Deranjarea celorlalţi turişti.
 5. Accesul în spaţiile destinate personalului pensiunii.
 6. Accesul în pensiune a persoanelor care nu sunt cazate, dacă acestea nu au fost anunţate la administrator.
 7. Prepararea alimentelor şi consumul acestora în cameră, consumul de alimente este permis numai în spaţiile special amenajate.
 8. Aruncarea mucurilor de ţigări, în alte locuri decât scrumierele sau locurile special amenajate.
 9. Accesul cu consumatori electrici mari, reşouri, radiatoare, aeroterme, fierbătoare în pensiune! Dacă aveţi nevoie solicitaţi de la administrator. Orice pagubă produsă de funcţionarea defectuoasă a aparatelor electrice introduse în incinta pensiunii, inclusive încărcătoare, baterii telefoane, tablete etc., sunt responsabilitatea dumneavoastră.
 10. Sonorizările de volum ridicat atât în interior cât şi în exteriorul pensiunii, sau la ore care deranjează ceilalţi turişti cazaţi în pensiune.
 11. Excesul de băuturi alcoolice, se recomanda consumul moderat de băuturi alcoolice şi evitarea prezenţei în spaţiile publice în stare avansată de ebrietate.
 12. Accesul cu animale de companie.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim un sejur cât mai plăcut!